sektor

 

Playalong lanseras

Playalong screenshotSektor har tillsammans med flera andra partners jobbat med utveckling och lansering av det svenska musikcommunityt Playalong

Playalong erbjuder en interaktiv musiktjänst där deras medlemmar kan ta del av ett stort utbud musiklektioner i strömmande format (video on demand) samt nedladdningsbart. Utöver video så finns där även ett comunity där varje användare kan ladda upp egna filmer och bilder, diskutera i ett gemensamt forum med mera. Designen är framtagen internt hos Playalong medans Cowlaunch, Robert ter VehnEast Mountain samt Sektor stått för implementation och teknisk rådgivning. Övriga tjänsteleverantörer är Bubblare genom Netclips AB som står för hosting samt streaming lösningar samt DIBS som står för betallösningen. 

Den tekniska platformen är byggd på Joomla där vi utökat funktionaliteten med community, webbshop samt integrerat mot ovanstående tjänsteleverantörer. Sektors roll har utöver programmering bestått av konfiguration av utvecklings- och produktionsmiljöer på Linux.

Nyckelord